Switch Question Block cartridgehouder

€ 10,95
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1 tot 5 werk dag(en)

Beschrijving

Hét vraagtekenblok wat bij je Switch-dock mag staan! Veel Switch gamehouders bieden maar plaats voor enkele cartridges. Deze niet! De Question Block cartridgehouder biedt plaats aan maar liefst 14 games. De gamecases kunnen daardoor in de kast (bekijk vooral ook de gamecasehouder voor Switch).


De Question Block wordt geleverd in de juiste kleur geel met witte vraagtekens, zoals op de foto. Als er specifieke wensen zijn wat betreft kleuren, stuur ons dan vooral een bericht. Bij een op maat gemaakt artikel vervalt het herroepingsrecht.


Dit is een custom made 3D geprint artikel. Wij doen onze uiterste best om de meest perfecte prints te produceren, na veel tests en afstellingen. Desalniettemin is het goed om te beseffen dat je niet een massa-geproduceerd product uit een CNC-mal besteld. In details kan er een kleine onvolkomenheid zitten. Belangrijk om te weten is dat de foto's eerlijk zijn (geen Photoshop!), en je op de foto's meer detail ziet dan met het blote oog. Iedere print die de deur uit gaat moet goed genoeg zijn om ook in onze eigen vitrine te mogen staan. Wil je de 3D prints in het echt zien? Check de agenda om te zien op welke beurzen we staan! Heb je specifieke wensen wat betreft een kleur? Neem contact met ons op! In onze kleurenwaaier kun je onze standaard leverbare kleuren vinden.