Switch gamecase houder

€ 13,95
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1 tot 5 werk dag(en)

Beschrijving

Switch gamedoosjes zijn compact. Fijn natuurlijk, maar rechtop in je collectie plaatsen kan daarom lastig zijn. Daarom is er deze gamecase houder voor Switch! Hij biedt plaats aan 12 games en zorgt ervoor dat je veilig je games kunt showen.


De plek waar de doosjes in schuiven is perfect op maat. Doosjes staan stevig, maar er is minimale speling zodat er geen krassen of vervormingen in het plastic komen wanneer je een spel er in schuift.


Dit is een custom made 3D geprint artikel. Wij doen onze uiterste best om de meest perfecte prints te produceren, na veel tests en afstellingen. Desalniettemin is het goed om te beseffen dat je niet een massa-geproduceerd product uit een CNC-mal besteld. In details kan er een kleine onvolkomenheid zitten. Belangrijk om te weten is dat de foto's eerlijk zijn (geen Photoshop!), en je op de foto's meer detail ziet dan met het blote oog. Iedere print die de deur uit gaat moet goed genoeg zijn om ook in onze eigen vitrine te mogen staan. Wil je de 3D prints in het echt zien? Check de agenda om te zien op welke beurzen we staan! Heb je specifieke wensen wat betreft een kleur? Neem contact met ons op! In onze kleurenwaaier kun je onze standaard leverbare kleuren vinden.