Game Boy DMG houder

vanaf € 6,50

incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1 tot 5 werk dag(en)

Beschrijving

Je originele Game Boy in een houder op maat. De kromming onderaan gaat mee in de houder en houdt je Game Boy perfect op z'n plek.


Op de eerste foto's met Game Boy zie je de houder in lichtgrijze kleur. Benieuwd hoe kleuropties er uit zien? Bekijk de foto's en check de kleurenwaaier.


Dit is een custom made 3D geprint artikel. Wij doen onze uiterste best om de meest perfecte prints te produceren, na veel tests en afstellingen. Desalniettemin is het goed om te beseffen dat je niet een massa-geproduceerd product uit een CNC-mal besteld. In details kan er een kleine onvolkomenheid zitten. Belangrijk om te weten is dat de foto's eerlijk zijn (geen Photoshop!), en je op de foto's meer detail ziet dan met het blote oog. Iedere print die de deur uit gaat moet goed genoeg zijn om ook in onze eigen vitrine te mogen staan. Wil je de 3D prints in het echt zien? Check de agenda om te zien op welke beurzen we staan! Heb je specifieke wensen wat betreft een kleur? Neem contact met ons op! In onze kleurenwaaier kun je onze standaard leverbare kleuren vinden.