Game Boy Cartridge stand

vanaf € 8,50

incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1 tot 5 werk dag(en)

Beschrijving

Een stand voor je Game Boy (Advance) cartridges. Twee varianten: een versie voor 8 en een versie voor 12 games. In beide varianten kunnen zowel Game Boy als Game Boy Advance cartridges.


Op de foto's zie je de stand in rode en zwarte kleur. Benieuwd hoe kleuropties er uit zien? Bekijk de foto's en check de kleurenwaaier.


Dit is een custom made 3D geprint artikel. Wij doen onze uiterste best om de meest perfecte prints te produceren, na veel tests en afstellingen. Desalniettemin is het goed om te beseffen dat je niet een massa-geproduceerd product uit een CNC-mal besteld. In details kan er een kleine onvolkomenheid zitten. Belangrijk om te weten is dat de foto's eerlijk zijn (geen Photoshop!), en je op de foto's meer detail ziet dan met het blote oog. Iedere print die de deur uit gaat moet goed genoeg zijn om ook in onze eigen vitrine te mogen staan. Wil je de 3D prints in het echt zien? Check de agenda om te zien op welke beurzen we staan! Heb je specifieke wensen wat betreft een kleur? Neem contact met ons op! In onze kleurenwaaier kun je onze standaard leverbare kleuren vinden.