Game Boy Advance houder - Mario level

€ 9,75
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1 tot 5 werk dag(en)

Beschrijving

Je kan je Game Boy Advance op een hele leuke manier showen in deze houder! Makkelijk er in te zetten en uit te halen als je je Game Boy nog regelmatig gebruikt. De inkepingen in de blocks en de pijp zijn perfect op maat en volgen de contouren van de GBA.


Deze houder is geschikt voor zowel de originele shell als nieuwe shells wanneer je je Game Boy Advance een upgrade hebt gegeven.


Dit is een custom made 3D geprint artikel. Wij doen onze uiterste best om de meest perfecte prints te produceren, na veel tests en afstellingen. Desalniettemin is het goed om te beseffen dat je niet een massa-geproduceerd product uit een CNC-mal besteld. In details kan er een kleine onvolkomenheid zitten. Belangrijk om te weten is dat de foto's eerlijk zijn (geen Photoshop!), en je op de foto's meer detail ziet dan met het blote oog. Iedere print die de deur uit gaat moet goed genoeg zijn om ook in onze eigen vitrine te mogen staan. Wil je de 3D prints in het echt zien? Check de agenda om te zien op welke beurzen we staan! Heb je specifieke wensen wat betreft een kleur? Neem contact met ons op! In onze kleurenwaaier kun je onze standaard leverbare kleuren vinden.