In 2022 begon het 3D printen. In eerste instantie niet met waarmee deze webshop nu is gevuld. Er werden onderdelen en accessoires geprint voor mijn andere werk (filmmaker), zoals velen ging ik aan de slag met handigheidjes voor in en om het huis en zo nog meer zaken waarmee een 3D printer je bepaalde dingen makkelijker kan maken of een oplossing kan bieden.

Ik ben al van kleins af aan Nintendo-gamer. Na een kleine pauze rond mijn 20e, wakkerde het daarna al snel weer aan en werd ik een echte collector. Dingen die ik vroeger had verkocht of ingeruild werden nu naarstig weer gezocht, met een hoog gehalte nostalgie natuurlijk. Ook kwam ik in aanraking met consoles die "voor mijn tijd" waren en voor ik het wist had ik zowat een Nintendo museum staan. Deze collectie wordt nog altijd groter, met name ook door het bezoek aan vele gamebeurzen de afgelopen 10 jaar.

Om mijn eigen collectie te showen op mijn thuiskantoor of in mijn studio werkte ik onder andere met acryl houders. Totaal geen praktische oplossing, daar die dingen er niet echt voor gemaakt zijn. Te glad, te klein randje om console tegen te houden, te laag waardoor je niet een Game Boy schuin kan plaatsen, en noem zo maar op.

Zo ging ik dus ook kijken naar wat ik kon printen om mijn gamecollectie een upgrade te geven. Na een paar prints werd ik enthousiast en na weer een bezoek aan een gamebeurs was het een "1+1" verhaal en bedacht ik mij dat ik vast niet de enige kon zijn met dit "probleem". In 2023 ben ik voorzichtig begonnen met mij aan te melden voor gamebeurzen. De eerste beurs was vooral aftasten, waar is reactie op, waar zoeken mensen naar, etc. Na een aantal beurzen, leuke reacties en veel mensen blij kunnen maken is nu de volgende stap hier, en waar ook veel vraag naar was: een webshop!

Met de opening van deze webshop slaan we de fysieke beurzen uiteraard niet over! Check de agenda via het menu hierboven voor aanstaande events. Op deze beurzen staan we ook met acties en nieuwe producten die (nog) niet te vinden zijn in deze webshop!