Van welk materiaal is een print gemaakt?

Bijna alle 3D prints in deze webshop zijn geprint in PLA. Een PLA 3D-print verwijst naar een 3D-afdrukproces waarbij het gebruikte filament bestaat uit polylactide (PLA). PLA is een biologisch afbreekbaar en biologisch geproduceerd polymeer dat wordt gewonnen uit hernieuwbare bronnen, zoals maïszetmeel of suikerriet. Dit maakt PLA een milieuvriendelijker alternatief voor veel andere kunststoffen die in 3D-printen worden gebruikt.

Hoe wordt er geprint?

Er is en wordt veel aandacht besteed aan de prints. De juiste instellingen voor de mooiste prints en niet te vergeten: de juiste kleuren! De juiste tint rood, de juiste kleur geel voor de Question Block, en noem zo maar op. Niet te flets, niet te donker.

Iedere print moet van een kwaliteit zijn zoals we deze zelf ook in de vitrinekast willen hebben staan.

Waar moet je rekening mee houden met een 3D geprint model?

In deze webshop vind je 3D geprinte artikelen. Wij doen onze uiterste best om de meest perfecte prints te produceren, na veel tests en afstellingen. Desalniettemin is het goed om te beseffen dat je niet een massa-geproduceerd product uit een CNC-mal besteld. In details kan er een kleine onvolkomenheid zitten. De productfoto's op deze website zijn eerlijk, geen Photoshop! Op de foto's zie je zelfs meer dan dat je met het blote oog zult zien.

Waar komen de 3D modellen vandaan?

De prints die we te koop aanbieden zijn op verschillende manieren verkregen:

- Gratis ontwerpen: deze ontwerpen zijn vrij voor commercieel gebruik.

- Ontwerp in licentie: verspreid over de wereld zijn er diverse ontwerpers die ik betaal voor commercieel gebruik van zijn of haar ontwerp(en).

- (Laten) ontwerpen: eigen ontwerpen of ontwerpers die in opdracht een 3D model hebben geleverd.

Zijn dit officiële Nintendo producten?

Nintendo© en de verschillende modellen en/of productcategorieën zijn handelsmerken van Nintendo©, die deze 3D geprinte modellen niet aanleveren of onderschrijven.

Hoe kan ik contact opnemen?

Contact opnemen en onze gegevens vind je op de contactpagina.

Hoe zit het met verzenden?

Producten worden goed verpakt naar je toe gestuurd. Verzendkosten bedragen 5,95, vanaf 55,- aan bestelwaarde zijn de verzendkosten gratis.